Keitä me olemme?

Jumiasema Ay on kahden itsenäisen käsityöyrittäjän vuonna 2016 perustama yhteinen yritys. Yritys ja yrittäjien koti sijaitsee entisessä huoltoasemakiinteistössä Yläneellä, jossa tekijät ovat pysyvästi jumissa. Siitä nimi.  

Kristian von Pfaler on seppämestari, jonka eritysosaaminen on ruostumattoman teräksen taonta ja viimeistely. Perinteiset sepäntyöt, kuten portit, aidat, helat, työkalut ym. kuuluvat tietenkin myös jumiaseman valikoimiin. 

Julia von Pfaler on metalliartesaani, valaja sekä koruntekijä vailla vertaa. Työssään hän hyödyntää sekä perinteisiä, että moderneja menetelmiä ja tekniikoita. 3D Mallinnus ja tulostus sekä hartsin valaminen kuuluvat Julian erityisosaamiseen. Erilaiset piirustukset ja maalaukset onnistuvat myös. 

Jumiasema Ay toimii myös Bluecast hartsien ja 3D tulostustarvikkeiden Suomen virallisena jälleenmyyjänä. Emme vain myy Bluecast:in tuotteita, vaan käytämme niitä myös itse. Pajalta löytyy tällä hetkellä kaksi LCD printteriä. Näillä tuotamme sekä valuissa käytettävät printit, prototyypit sekä aihiot vulkanoitaviin muotteihin. Valuissa hyödynnämme alipaine-teknologiaa. Päämateriaaleina käytämme joko pronssia tai 925-hopeaa.

Molemmilla tekijöillä on oma mallisto ja tuotevalikoima, mutta monenlaisia yksilöllisiä tilaustöitä on vuosien varrella tehty, ja tehdään edelleen. Jos siis juuri sinulla on mielessä jokin työ tai esine jonka olisit aina halunnut toteuttaa, olkoon se kuinka villi tai hullu tahansa, ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään unelmastasi totta.